Af:  Lasse Thomas Edlev
Website: http://www.edlev.info/

NATURTERAPI er til alle, der interesserer sig for natur, naturoplevelser og personlig udvikling. Ved hjælp af øvelser, filosofi, videnskabelig dokumentation samt indblik i 35 menneskers terapeutiske forløb præsenterer bogen en vifte af måder at opleve naturen på, som fremmer fysisk og psykisk sundhed og sætter livet i perspektiv. Bogen henvender sig til alle, der ønsker at opleve naturen og kende sig selv bedre – og til fagpersoner, der vil inddrage naturen i terapeutisk arbejde med klienter, patienter og borgere. Forfatter Lasse Thomas Edlev giver desuden bud på, hvordan vi kan leve med naturen i et moderne samfund.For nogle mennesker er naturen en redning under en opstået livskrise. For andre er naturen en daglig kilde til sundhed og vitalitet. Og for andre igen sætter naturen livet i relief og udpeger nye retninger i tilværelsen. Mange mennesker oplever i dag stress og depression, ligesom naturen er truet af klimaændringer og økologiske kriser. Menneskets sundhed og klodens tilstand kalder på, at vi styrker og fornyr vores forhold til naturen – både naturen i os selv og naturen omkring os.

Kan bl.a. købes her (klik)

Gratis guidede meditationer: http://edlev.info/guidede-meditationer.html

 Alita´s mening:

Denne bog er smukt skrevet og jeg blev så glad da jeg læste den.  Alt det jeg føler i naturen, er så godt beskrevet. Jeg kunne pludseligt se, hvordan jeg har glemt mit sande jeg. Den lille pige, der bare gik i brombærhaven i regnvejr og bare var så lykkelig. Mere skulle der ikke til...Hende vil jeg finde igen, gennem denne bog.
Der er råd og vejledninger til hvordan du kan finde dig selv igen gennem naturen. Det er en bog, jeg kommer til at bruge meget.
Kan varmt anbefales.