Hver gang jeg i tvivl, om det er abstinenser, læser jeg om abstinenserne eller spørger kæresten "er det her abstinenser eller er jeg sådan?". Jeg havde/har meget tit brug for, at blive bekræftet i at det stadig er abstinenser, at det vil gå over igen.

Jeg prøver også holde fast i de perioder, hvor jeg havde det så godt, at jeg kunne gå en tur og være et mere normalt menneske (alt det jeg var inden jeg blev medicin afhængig). Jeg husker mig selv på hvor godt jeg havde det, når jeg ikke har så mange abstinenser osv.

Men nogle gange kunne min hjerne bare ikke mere, og så havde jeg bare brug for, at der blive talt roligt til mig. Eller få masseret ryg, fødder eller ligende..

Beroligelse er kodeordet. Hvis du ikke har nogle til at berolige dig, så find nogle ting der gør dig rolig. F.eks at putte under et tæppe med en god rolig/positiv film eller hvis du kan holde ud at høre musik-er det også en god hjælp. Måske en kop varm koffein fri te med en god bog vil hjælpe dig. Hvis du har det rigtigt skidt, så tal med en der selv har været en Benzokamp igennem. Der er Benzo rådgivningen som giver rådgivning over telefonen (klik) . Hvad som helst der gør dig rolig, vil hjælpe..
 
Det som har hjulpet mig hvergang jeg har været fuldstændig nede pga. abstinenser, har været min kæreste ord (og Benzo rådgiver Lene's mails):
Du er ikke syg, det er abstinenserne der slemme lige nu...
Du fejler ikke noget, det er abstinenserne der gør det ved din krop...
 

ALLE ABSTINENSER VIL FORSVINDE MED TIDEN.. DU VIL BLIVE DIG SELV IGEN..
Der er så mange beretninger om folk der har haft en meget svær Benzo kamp og
i dag er fuldstændig sig selv igen.......
 
 
Læs om vellykkede Benzo udtrapninger her (bemærk siden er oversat af Google, så det er ikke sikkert den er fuldstændig præcis). Fra www.recovery-road.org/